Després de sumar un punt en 4 jornades, toca visitar a l'Espanyol, que també ha sumat un punt i encarà no ha marcat en aquestes tres jornades de campionat. El partit, serà prometedor, ja que els dos equips buscaran sumar la primera victòria del campionat.

Els pericos, han perdut els dos partits fora de casa per 1-0, a l'estrena contra l'Olot i la setmana passada contra el Nàstic. L'únic partit a casa que ha disputat, va ser contra el Badalona, que ha empatat els tres partits 0. A la taula al igual que el Reus, està en posicions de descens.

Per altre part, el Reus que va aconseguir empatar a la primera jornada, contra el Huracán, i els altres dos partits el ha perdut, contra Lleida i Prat. I que la llista no es faci més llarga. 

L'entrenador del Espanyol B, Manolo Marquez, com a entrenador, sempre que ha jugat de local contra el Reus, el seu equip ha aconseguit puntuar; 2006/07 Europa 1-0 Reus; 2008/09 Prat 1-1 Reus; 2009-10 Prat 1-1 Reus; 2011-2012 Badalona 1-0 Reus.

Pel que fa l'últim procedent, va ser una victòria del Reus per 3-2, on va remuntar dos cops el partit, els golejador van ser Pedrito amb un gol i Sergio León amb dos.


El partit entre l'Espanyol i el Reus, serà el diumenge a les 17h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L'àrbitre del partit serà l'aragonès Victor Mateo Montañés. I el partit es podrà seguir pel Twitter del Reus.