Diumenge toca guanyar, dels rivals més complicats que et pots trobar, el Sant Andreu, sempre és un os dur. Els primers partits de lliga els ha jugat a Can Dragó, on ha fet un ple de victòries, entre lliga i copa del rei, els han guanyat tots. La setmana que ve, estrenaran la gespa del Narcís Sala

El Reus que no podrà contar amb Borja Abenia, que va veure la targeta vermella en el passat encontre contra l'Espanyol B, tampoc estaran, Quesada i Cuellar, on esperem que aviat tornin a jugar i tampoc Asier, on es va operar del pubis i estarà uns 3 mesos de baixa.

Per part quadribarrada, no tenen a cap sancionat. La passada jornada, van guanyar al Nàstic de Tarragona per 1-0. A la taula van 8ns amb 7 punts, van empatar contra el Badalona a 0 i van perdre a la primera jornada al Collao per 3-0 contra l'Alcoia.

Al grup del Reus, de moment hi han quatre equips on encarà no han guanyat, a part del Reus, està el Badalona, Ontinyent i Llevant B, i els que encarà no coneixen la derrota, és el líder l'Atlètic Balears, l' Huracan i el Badalona.

L'últim encontre entra el Reus i el Sant Andreu, va ser la passada temporada, on els dos conjunts van empatar a 0. Van haver accions on la victòria es podria quedar a casa.


El partit serà diumenge a les 12 al Municipal de Reus.