Un àrbitre que ha volgut treure de polleguera a l'afició, no deixat treure un córner al 45' senyalant el descans i després d'algun possible penal a l'àrea del Llevant, al 85' a xiulat un a l'altre àrea a favor del filial granota per retallar distancies.

 S'ha vist a un Reus, que vol anar a guanyar, tenint el control de la pilota, i sobre la mitja hora de joc, Edgar, per sota les cames de Koke, ha fet el primer. La noticia dolenta, arribava sobre el 50' on Marín ha tingut que ser traslladat a l'hospital, per saber quin era el grau de la seva lesió, on estarà 4-5 setmanes de baixa, ara que Vitor (que va tornar a jugar) i Dinis, ja estaven recuperats de les seves lesions... No podem tancar d'infermeria.

CF Reus
Al 80' Colorado de cap i a plaer, marcava el 2-0, que semblava mig sentenciar el partit. Però al 85' el sr. col·legiat, ha senyalat un rigorós penal a favor del Llevant B, on Pepelu, no ha errat i ha disminuït la avantatge de 2 gols al marcador, que per cert avui no funcionava i no es el primer cop que passa.

Gols:
1-0 min. 35 Egar
2-0 min. 80 Colorado
2-1 min. 85  Pepelu (p.)