Per segon cop a l'historia del Reus, passa a la 3a eliminatòria, el rival no es sabrà fins el 18 de Setembre, i el partit no es jugarà fins el 14 d'octubre. Els rivals que ens poden tocar son; UD Logroñes, Lleida, UCAM, Barakaldo, Laredo, Huracàn, Ebro, Cadiz, Balompedica Linense, Villanovense o Racing de Ferrol.

En cas de passar de ronda, el següent rival, ja seria un equip, que aquesta temporada juga Champions o Europa League, un equips dels grans de 1a Divisió i ja serien partits d'anada i tornada.

L'Arandina, que va passar de ronda contra el Condal, a terres asturianes, va guanyar per 1-4, però a la pròrroga.

Sortida dels jugadors (@I_Saeta)
 Tocava jugar al Montecillo, Aranda de Duero. Primer s'han avançat el conjunt local, mitjançant el golejador Pau Franch, i 10' després Ricardo Vaz, establia l'empat al marcador amb el que s'arribaria al descans.

A la represa, Folch remuntava l'eliminatòria i Haro més tard mig sentenciava, encarà quedaven 25' de joc i podia passar de tot, l'Arandina, ha vist com se li complicaven les coses amb l'expulsió de Ruba a 5' de l'afegit. Però al temps de descompte, ha retallat distancies al marcador i just abans d'acabar el partit Fernando, ha fet el definitiu 2-4 i seguir endavant a la Copa del Rei. Al passar la 2a Ronda i com a visitant, el Reus s'emporta 22000 que ha d'afegir als 16000 de la passada ronda i els 11000 per haver-se classificat a la Copa.

Gols:

1-0 min. 14 Pau Franch
1-1 min. 25 Ricardo Vaz
1-2 min. 51 Folch
1-3 min. 65 Haro
2-3 min. 92 Adeva
2-4 min. 93 Fernando