Per sort del Reus, Joel, jugador de l'Hospi, ha tocat la pilota amb la mà i el línier que ho ha vist, ha xiulat el penal, que Colorado s'encarregava de marcar i establir l'empat.


A la primera part, en una de les arribades dels riberencs, Edgar Badia ha dubtat en sortir i Rubial, ha aprofitat per marcar el 1-0. Els reusencs, han tingut varies arribades, però no han ficat en perill la porteria de Victor Ibañez. A la represa, després del gol de Colorado, Fernando, ha tingut el gol de la victòria, però l'esfèrica ha sortit fora.

La noticia dolenta, ha estat en el temps de descompte, on el porter riberenc, ha topat amb Fernando, i no ha pogut continuar, i al haver fet els 3 canvis, s'ha tingut que ficar un jugador per defensar la porteria, però no ha tingut treball en els 2' restants.

A l'Estadi de futbol de l'Hospitalet, han assistit uns 300 espectadors, on una cinquantena eren de Reus.

El preu de les entrades, ja es sabia que era de 15€, el que no s'esperaven els aficionats reusencs, que a l'entrada impresa, sortia el preu de 10€ rallat i amb un segell ficar el preu de 15€. Ho podeu veure a la foto.

Gols:

1-0 min. 25 Rubial
1-1 min. 85 Colorado (p.)