Tard o d'hora, tenia que arribar la 1a derrota de la temporada, ha sigut fora de casa, en un camp complicat, com es el del Collao. Ha estat després de 10 partits oficials, l'última derrota, també va ser fora de casa, a Ferrol.

En els primers minuts de joc, es va lesionar Edgar Hernandez, i va estar substituït per Haro. Poc joc es va veure en el primer temps, i es  va arribar al descans amb l'empat a 0.

Al segon temps, entrava Álex Rubio, en substitució de Yacine. Passat el 50' de partit, Rubio faria el 1er gol, i obligava al Reus a tirar més amunt i intentar marcar el gol de l'empat i en menys de 5 minuts, fins a 4 ocasions de gol van tindre els reusencs per fer l'empat, però en una contra Rubio, faria el 2on gol i ampliar distancies i gairebé 10' després, acabaria signant un hat-trick i al 85' acabaria sent substituït per Devesa.

Ara en una setmana hi hauran 3 partits a casa, aquest dimecres, contra el Sabadell, copa Catalunya, diumenge, Villarreal B, lliga i dimecres que ve, Lleida a la Copa del Rei.

Gols:
1-0 min. 52 Rubio
2-0 min. 57 Rubio
3-0 min. 66 Rubio