Aquests partits de pretemporada, ja que en una part juguen uns jugadors i en la segona juguen altres once jugadors, el descans podria durar dos minuts o quelcom semblant, alguns partits ja es fan llargs... I anem a veure l'equip, per veure com juga i apendre les noves cares i bueno. Alguns a la grada, ja van de tribuneros.

La pretemporada va començar fa tres setmanes contra el Villarreal (0-1), es va veure un bon joc, contra un equip, que encarà li falta molt per millorar. L'altre partit va ser contra el Vilanova (0-6), la diferencia de categoria és va notar, i que el rival portava dos dies que va començar els entrenaments.

Partit d'alçada, contra un Segona Divisió, el Llagostera, que no va passar de l'empat a 0, dos equips que entre aficions es porten bé, tots sabem el perquè. I avui s'ha disputat un altre amistós, a Vilafranca, on el conjunt roig-i-negre ha guanyat per (0-3) el Reus ha estat molt superior al rival.

CF Reus Deportiu
Diumenge a les 20h, al Municipal de Reus, és juga el 1er partit oficial de la temporada, com és la Copa Catalunya. I aquest any, el Reus disputarà la Copa del Rei, que s'enfrontara a casa contra l'Ascó i el que guanyi dels dos, s'enfrontarà, al vencedor del Condal - Arandina i en aquest cas el partit serià a Asturies o Aranda de Duero.