La directiva reusenca, ha posat en marxa una nova manera per promocionar els partits que es juguin a casa, i serà homenatjant el món del còmic. I la veritat que en aquest primer partit no ha funcionat del tot uns 1000 espectadors.

El primer cartell, ha estat per homenatjar a les històries de Tintín, que més d'un ha llegit algun cop. Avui l' història, era 'Tintín en el Municipal de Reus'. I la veritat que segurament s'ha trobat amb Rastapopoulos, el seu enemic, no es altre que el Sr. Oliver, que deu tres nomines als jugadors i la resta de personal del club, es diu que es un problema puntual de liquiditat... I en el partit s'ha notat l' unió entre afició i jugadors, donant suport i amb algun 'càntic' pel sr. Oliver.

A la primera part, el Reus ha fallat un penal, o més ben dit, Andrés l'aturat. S'han tingut algunes ocasions, però la pilota no ha entrat. En la represa, han arribat els quatre gols que es marcarien a la capital del Baix Camp.

Esports del camp
Primer s'avançaria l'Espanyol B, Dalmau, ha aprofitat la sortida d'Edgar per marcar, gol semblant al que va encaixar contra la Pobla. Però faltava la remuntada, i en 12' més tard del gol encaixat ja havia capgirat el resultat i ampliar-lo al 3-1, doblet d'Edgar Hernandez i l'altre gol de Haro, que més tard seria expulsat i no podrà jugar contra l'Hospitalet, el seu ex equip.

També toca dir adéu a Sergi Masqué, l'últim artífex que quedava de l'últim ascens a 2ª Divisió B, ni més ni menys, ha estat 11 temporades defensat la samarreta roig-i-negre, on per aquesta temporada, Natxo no comptarà amb ell. Ara ja no queda res, d'aquell 25/6/2011, tan sol queden el delegat de l'equip, Joan Solanes, l'encarregat del material, Santi Fascie i el metge Josep Mª Roca.

Al Municipal de Reus, han assistit uns 1000 espectadors

Gols:
0-1 min. 63 Dalmau
1-1 min. 66 Edgar
2-1 min. 68 Edgar
3-1 min. 75 Haro