Doncs ja porto uns anys seguint al Reus, i quan s'ha tingut la 'sort' de classificar-se per la Copa del Rei, sempre ha tocat anar fora a jugar, l'any 2007, va tocar contra el Denia, on es va perdre per 2-1, i al ser la 1a Ronda, el CF Reus, va anar a la Copa RFEF, que precisament va arribar a la final, però l'Ourense, seria qui guanyaria el títol. Ramón Mª Caldere, seria l'entrenador del conjunt roig-i-negre. 
 

L'últim cop, que el Reus es va classificar, va ser al 2009, aquest cop, el Reus, va guanyar la 1a eliminatòria contra el Leganés a Madrid, (1-3) i en la 2a eliminatòria, es va caure als penals contra el Mérida. L'entrenador del Reus, era Santi Castillejo. 

Dleganes






L'únic cop que el Reus va jugar a casa a la copa, va ser al 1990, contra el Sant Andreu, que es va perdre per 0-2.
 
Ara per segon cop en l'historia del Reus a la Copa del Rei, jugarà a casa, i ho farà contra el campió de 3a de l'any passat, el FC Ascó. Serà el dimecres dia 2 de setembre a les 20:30h. En cas d'empat no hi ha partit de tornada, o sigui que s'aniria a la prorroga. Qui passi la eliminatòria, jugarà contra el vencedor de l'Arandina - Caudal, que serà fora de casa. 


El format de la copa, en la 1a ronda, juguen els equips de 3ª i 2ª B, en la 2a Ronda, entren els de 2a Divisió, però juguen entre ells i després s'ha de fer un sorteig per decidir la 3a Ronda. Les 3 primeres rondes, son a partit únic i el camp és a sorteig.

Després ja s'arriba als 16/8 de final on entren els de 1a Divisió, que els equips de 2ªB i 3ª que han aconseguit arribar a 16/8 de finals, juguen contra un equip que disputi competició europea. 

Pel que fa el preu de les entrades, els abonats del Reus, entraran gratis, mentre els que no son socis, tindran que passar per taquilla, lateral-gol, 2€, Tribuna Baixa 5€ i Tribuna Alta 10€. L'Ascó, va jugar dissabte al Municipal de Vilatenim, on va perdre contra el Figueres 3-0. 

Avui s'ha fet el sorteig de la Copa Catalunya, i el Reus jugarà a casa el 7 d'octubre, contra el Sabadell, que la temporada passada estava a 2a Divisió.