Després de passar la 2a ronda de Copa Catalunya contra el Lleida, on els del Segrià, es van avançar al marcador, amb gol de Colinas, el Reus va remuntar primer va marcar Edgar i a la 2a part, Moyano, després d'un parell de rebots, de cap va marcar el que seria el definitiu 2-1 i el que donava l'accés a la següent ronda.

Abans de jugar els 1/8 de final contra el Vilafranca, aquest passat diumenge, el Reus es va enfrontar al Castelló, en el partit de presentació de l'equip albinegre, el partit va acabar amb empat a 1.

Lluís Montaner (@lapreviafcv)

Per acabar la pretemporada, tocava fer-ho amb partit oficial, amb la Copa Catalunya, on el Reus va passar als penals, després d'empatar a 1 contra el Vilafranca, primer va marcar Ricardo Vaz, un dels homes destacats de la pretemporada. En el  gol del Reus hi ha una possible falta al porter, poc després en una falta, aprofita Aitor per rematar i establir l'empat al marcador. En el penals, el Reus es va imposar per 5-6, per part del Vilafranca, van fallar Merchan, Medina i Miguel Ramos, per part del Reus, van fallar Olmo i Moyano. A la grada vilafranquina, es va poder veure, bastants aficionat reusencs.

Podeu veure la tanda de penals, al següent video.

El primer tram de la pretemporada, en aquest enllaç
Ara sí, ja ha acabat la pretemporada, i la setmana que ve, comença la lliga, justament amb el derbi del Camp de Tarragona, contra la Pobla de Mafumet, el partit serà el dissabte a les 18:30h