L'Olímpic de Xàtiva venia de guanyar 3-1 a l'Olot, però no a la Murta, ni tampoc al Municipal d'Olot, sinó al estar implantant la nova gespa al seu camp, van jugar a Alzira. En canvi el Reus, s'ha refet dels dos últims mals resultats en aquestes darreres jornades.

Els xativins no passen per un bon moment econòmic ja que aquesta temporada han tingut una baixada de pressupost important. Una curiositat, la segona equipació de l'Olímpic, es veu com taxen a un ex-patrocinador.

El Reus ha estat dominador de l'encontre, s'ha trobat amb un gol anul·lat, encarà s'està discutint si l'àrbitre a xiulat fora de joc o que la pilota ha sortit fora, fora de joc no pot ser, ja que la pilota va cap enrere i des de la meva posició no s'acaba de veure si surt. Després sí, Xisco ha fet el 1-0 buscant l'únic forat que hi havia entre el pal i el porter.

A la 2a part, el Xàtiva, seguia buscant la porteria d'Edgar, però sense gaire encert. I al 56' una bona passada d'Edgar a Xisco, on el davanter mallorquí s'ha plantat sol davant de Rangel i de vaselina li ha fet 2-0 que ja seria definitiu.

Ara que ja ha acabat la jornada, encarà que queda un partit pendent, el Badalona - Villarreal B de la jornada 6, el Reus esta en llocs de playoff, la pròxima jornada el Reus juga contra l'Elx Ilicitano, fora de casa.


Gols:

1-0 min. 22 Xisco
2-0 min. 56 Xisco