Aquest any, no toca vestir-se de gala, per anar al Martinez Valero per veure al Reus jugar contra l'Elx Il·licità, i aquest cop, és jugarà al Diaz Ibora. L'Elx, diumenge farà 21 mesos que no perd com a local, l'últim equip que va guanyar al camp de l'Elx, va ser el Castelló, on el mateix equip, va tornar a Elx, per jugar el partit de tornada de la Copa RFEF, la final de la Comunitat Valenciana, aquest cop els albi-negres no van poder guanyar.

Si anem al passat, el Reus va estar gairebé 2 anys sense perdre a casa, va anar d'una setmana, o sigui que els 21 mesos que porten sense perdre, el Reus, ja sap el que és.

L'Elx, ve de perdre contra l'Olot, 0-1, fora de casa en la passada jornada, mentre el Reus, guanyava 2-0 contra el Xàtiva a casa.

L'únic procedent que hi ha entre Elx i Reus, és la temporada passada, que va guanyar l'Elx per 3-0, on va marcar León, ex del Reus i ara a 2a divisió a les files del Llagostera, equip que entrena Santi Castillejo, també vell conegut a la ciutat reusenca.

El partit és disputarà diumenge 19 a les 12h al Diaz Iborra.