'La decima'!!! Això és el que esperaven els madridistes, fins aquest any, la 10a Champions League. Doncs el Reus a la desena jornada, ha arribat el partit esperat. Segurament serà de les millors entrades al Municipal aquesta temporada.

Com la distancia de Tarragona a Reus, son 14km, que a mi em toca fer-los cada dia... Els jugadors granes, segurament no estaran sols, sinó que vindrà afició, però no tant com en les temporades anteriors. La federació de penyes, les entrades que ha venut, no arriben a les 200 entrades. En canvi a Reus, la majoria de socis han aconseguit les 4 entrades, 3 comprades + 1 de regal. I també el carnet L3 i L5, s'han fet bastants. O sigui, toca gaudir de l'espectacle i sobretot del derbi i de la rivalitat, que és el que li dona la 'vidilla' al partit.

El Nàstic arriba a Reus, després de guanyar a casa contra l'Olot per 1-0, i amb la lesió de Marc Martínez, en canvi el Reus, va perdre a Elx per 2-1, amb un penal al tram final de l'encontre i Natxo, que no es podrà seure a la banqueta, no podrà contar ni amb Ñoño i Sellarès serà dubte.

L'últim derbi a Reus, va ser la temporada passada, on el Nàstic va guanyar per 0-1, amb gol de Giner ja gairebé al final del partit.

L'àrbitre del partit serà, el sr. Juan Antonio Campos Salinas, del col·legi murcià.

El partit es disputarà al Municipal de Reus, el diumenge 26 a les 12h