Després de dos ensopegades consecutives, la última, la més dolorosa, per contra qui va ser. Es va fallar el dia més important, el dia que es tenia que fer afició. Però ara toca anar a Sant Andreu, on l'any passat, el Reus li va servir per ressuscitar, després de 6 partits sense conèixer la derrota.

El Sant Andreu, ve de perdre al camp de l'Olot per 1-0 i Piti, no podrà contar amb Ton, Guzmán i Borreda. Per l'altre part, el Reus, recupera a Sellarés, que podria tornar a l'onze inicial, i Natxo, no podrà contar amb Ñoño, que té per llarg.

Natxo, va passar grans tardes al Narcís Sala, va quedar campió de 2bg3 i va estar a punt de pujar, però primer Ponferradina, als penals i 4 setmanes després el Barça B, en jugada polèmica al final del encontre, van evitar que el Sant Andreu puges a 2a Divisió A.

L'últim enfrontament que van tindre els dos conjunts al Narcís Sala, va ser la temporada passada, i el Reus va guanyar per 0-1 amb un gol d'Alex López.

L'àrbitre del partit, serà el sr. Ivan Gonzalez Gonzalez, i ja li va xiular un partit al Reus, que va acabar amb derrota. Va ser contra el Prat al 2012, curiosament, va ser el 1er partit dels potablava a 2b.

El partit es jugarà diumenge 2 de Novembre a les 12h al Narcís Sala.