Daniel Gallego | Blog Nàstic

Bones sensacions de pretemporada:

La pretemporada va aportar bones sensacions pels de Tarragona. Els dos principals amistosos, tot i no un resultat massa abundant i en ocasions dolent, va aportar bones sensacions per l'equip vermell. En els partits amb equips de categories molt més baixes tots el resultats van ser de golejades, no hi van haver sorpreses. El primer gran amistós, al trofeu Ciutat de Tarragona, va acabar amb una victòria pel Nàstic de Tarragona amb 1-0 sobre el Vilarreal amb un gol de penal en l'últim minut transformat per Eugeni. Mentres que el segon i últim amistós, contra l'Espanyol va resultar una derrota, per 1-2. Els grana es van avançar en una primera part, però el domini dels pericos en els últims minuts va fer que remuntessin i s’emportessin la victòria.

Nàstic 1-1 Mestalla, debut amb empat:

El primer partit per els, en aquell moment, de Kiko Ramírez va ser un empat. El matx va iniciar amb un repartiment del domini de la pilota i del control de la pilota. Però un error en defensa va fer que el filial del València s’avencés i va fer que el resultat al descans fos de zero a un. Però ràpidament, en la primera jugada de la segona part, el Nàstic va empatar el partit. Durant tota la segona part els catalans van intentar completar la remuntada però totes les ocasions van anar fora i el Nàstic va debutar a casa amb un empat.

Espanyol “B” 1-0 Nàstic i Villareal “B” 3-1 Nàstic, derrotes i males sensacions:

En el segon partit de lliga del Nàstic, el primer com a visitant encara va ser pitjor que l'anterior. El filial perico va portar en gairebé tot el temps el control del partit amb un Nàstic que estava tancat en el seu camp, molt ben ordenat buscant el gol a la contra. Però un solitari gol d'Armero va fer que els pericos s’emportessin els tres punts, tot i que en els últims minuts els visitants van buscar l'empat, però l'esforç va ser en va.

En el següent partit, també fora de casa i amb un altre filial, els catalans van sumar una nova derrota. Aquesta va ser més gran i dolorosa. Una genial primera part del Villareal “B” en que va marcar 3 gols en només 28 minuts va ser massa pes pel Nàstic que només va poder retallar distàncies a l'inici de la segona part.

Nàstic 0-0 Badalona, a casa un altre empat:

Aquest partit va tenir molt millors sensacions als anteriors. El Nàstic va portar durant tot el partit el control de la pilota i va disposar d'ocasions per posar-se per davant en el marcador, però cap va acabar entrant i el Nàstic va sumar un nou empat a casa, però en amb molt millors sensacions, que van fer que al acabar el partit l'afició del Nàstic acomiadés al seus jugadors amb aplaudiments.

C.E. L'Hospitalet 3-2 Nàstic, de més a menys i una nova derrota:

El partit a la Feixa Llarga va fer que el Gimnàstic sumés una nova derrota a domicili. El partit va començar molt bé pels tarragonins i es que en el minut 4' Ñoño va posar el 0-1 en el marcador. Però ràpidament, l’àrbitre va senyalar un penal pels barcelonins que Coromines va transformar. Amb l'empat, els locals van posar setge a la porteria de Rubén Pérez i en una ocasió va arribar el 2-1, obra de Valentín. Amb l'inici de la segona part el Nàstic va avançar línies, però lluny de empatar, els locals van fer el tercer amb un llançament des de la distància. En el temps d'afegit els granes van retallar distàncies, però no van el tercer gol i van sumar una nova derrota.

Nàstic 2-0 Binissalem, la il·lusió torna al Nou Estadi:

El Nàstic començava el partit amb moviment als despatxos, i es que la directiva del Nàstic va enviar un ultimàtum a l'entrenador, Kiko Ramírez; o es guanyava el partit, o canvi a la banqueta.

Però el Nàstic a casa era molt diferent al Nàstic com a visitant, els granes van portat durant els 90' minuts el control del partit amb un Binissalem que no va oposar cap resistència i defensa i que era inoperant en atac. Un gol a la primera part i un altre a la segona van fer que el Nàstic sumés la seva primera victòria de la temporada a costa d'uns balears que van fer un partit molt dolent.

Nàstic 1-1 At. Baleares, un altre empat i l'adéu de Kiko:

Partit molt igualat en el Nou Estadi en que els catalans i els balears es van repartir els punts. La primera part va ser dominada pel Nàstic, que va marcar el 1-0 mediant Dani Quintana. Però els segons 45' minuts van ser per l'Atlético Baleares que va empatar el partit gràcies a un gol de falta directa de David Sánchez, ex del Nàstic. L'empat va fer el que més tard o més aviat acabaria pasant, la destitució de Kiko Ramírez.

Canvi a la banqueta grana:

La mateixa tarda del dia del empat amb l'Atlético Baleares es va fer oficial la destitució de Kiko Ramírez pels seus dolents resultats (només una victòria en 9 partits) i va presentar a l'altre dia el seu recanvi a la banqueta del Nàstic, Javier Salamero, l'ex entrenador del Girona F.C.

Aquestes van ser algunes de les declaracions que va fer l'entrenador sortint: “El temps que porto ha estat molt complicat, sabíem que tindríem pressió”, “l'equip està en fase de creixement i he pagat pel mals resultats”, “he donat el màxim” i es retirava de la sala de premsa desitjant el millor a l'equip d'ara en endavant.

Per la seva part, Salamero, el nou entrenador de l'equip va dir que: “Em considero un privilegiat al poder entrenar al Nàstic, un equip dels grans de la categoria” i assegurava que “aquesta és una situació reversible”.

Mallorca “B” 1-1 Nàstic, Salemero debuta amb empat:

Salamero va agafar a l'equip el mateix dilluns, quan va fer el seu primer, i únic, entrenament amb els jugadors abans de jugar un dimecres a Son Bibiloni.
En un llançament de corner Vélez va fer el 0-1 en els primers minuts dels partits, però en els últims de la primera part Àlex va posar el 1-1 al marcador. Durant la segona part hi van haver ocasions per ambdues parts, però el resultat no es va moure i Javi Salamero va debutar amb un empat.

Levante “B” 1-0 Nàstic, la primera derrota de Salamero:

La primera part, com venia sent costum, va ser pel Nàstic; tant en domini del partit com en ocasions, tot i que aquestes no eren massa clares. Però en els següents 45 minuts el partit va canviar totalment, el filial granota es va fer el dominador del partit i els catalans només provocaven perill a la contra. En l'últim quart d'hora els locals van pressionar al Nàstic, que començava a veure un empat com a un bon resultat. Però a falta de cinc minuts pel final del partit, un penal dubtós va fer que Andy marqués el 1-0 que va fer que Salamero sumés la seva primera derrota en el seu segon partit.
Al final del partit jugadors i l'entrenador van demanar paciència ja que Javi només havia tingut 2 entrenaments amb els seus jugadors per a dos diferents partits.

Nàstic 0-0 Yeclano, un empat més:

La història es tornava a repetir. El Nàstic era el dominador del partit, però les ocasions clares no arribaven. El Yeclano va estar inoperant durant tot el partit, i només es va apropar a la porteria de Rubén Pérez en dues contades ocasions. Per la seva part, el Nàstic va tenir ocasions molt clares per quedar-se amb els tres punts a Tarragona, però el nerviosisme va fer que el Nàstic sumés el seu sisé empat.

Prat 0-0 Nàstic, un empat a res:

El Gimnàstic de Tarragona tenia una nova ocasió per guanyar-se la confiança, però de nou, els granes van sumar un altre empat sense gols. En la primera part les ocasions més clares van ser pel Nàstic, però cap va acabar al fons de la porteria dels del Prat de Llobregat. Durant la segona part el partit es va animar i els dos equips van disposar de ocasions molt clares, però grans actuacions de tots dos porters van fer que el marcador no es mogués. D'aquesta manera el Nàstic, abans de rebre al Reus al Nou Estadi, sumava el seu sèptim empat de la temporada, que és el segon consecutiu, ambos sense gols.