Res millor que jugar a casa, perquè a fora... des de Febrer sense guanyar. Després del succeït a Sant Adrià, tocava rentar-se la cara amb una victòria i així ha sigut, mostrant el millor paper damunt la gespa, tret i que les condicions atmosfèriques no eren les més adequades per disputar un partit.

El Zaragoza B, ha marcat al 4' per part de Santigosa, però es trobava en fora de joc, quan Lafita treia la falta i l'assistent que estava ben posicionat ha assenyalat el fora de joc. El Reus, jugava amb més ambició cara la porteria del rival i volia ficar-se per davant del marcador el més aviat possible, però no ha estat aaixí, l'ocasió més clara ha sigut abans del quart d'hora de partit, una passada de Sellarès a Fran Càrbia, que després de pensar-s'ho una mica ha provat el xut, que ha sortit refusat pel porter Sanz, Sellarés que estava a prop de la porteria ha relliscat i no ha pogut fer el que seria el 1-0 al marcador.

Després del torrencial que ha caigut a la 1a part, ha obligat als dos porters a canviar-se la seva vestimenta, Edgar, que la primera part, ha jugat amb una samarreta blau marí, a la segona ho ha fet amb la samarreta negra, mentre Sanz, ha passat del groc fosforescent al gris. La gespa ha quedat aixecada després de les caigudes dels jugadors d'un i l'altre equip.

A la segona part, ha sortit l'últim fixatge del Reus, que es va fer dos dies abans de tancar el marcat, Edgar,  que després de 20' sobre el terreny de joc s'ha estrenat com a golejador del Reus i ha fet el 1-0. En el 52' Xisco, dels millors jugadors del partit d'avui, ho ha provat des de la frontal, però la pilota s'ha estavellat al pal. Al 81' entrava Masqué, l'únic jugador que queda a l'actual plantilla, d'aquell ascens de 3a a 2b al 2011, li han fet falta 4 minuts, per rebre una assistència de Sellarès i fer el gol de la sentencia.

A l'estadi Municipal de Reus, hagut uns 1000 espectadors.