'Sera maravilloso viajar hasta Mallorca' sobretot si s'aconsegueix la victòria, Palma de Mallorca, es un d'aquells desplaçaments més cars que la resta, i que tothom vol anar algun cop a la seva vida, i sí es en època de calor encarà més, però aquest any particularment, no es podrà fer...

El Reus arriba a Son Bibiloni, després de guanyar sobre la gespa entollada del Municipal 2-0 contra el Zaragoza B, també amb la baixa de Ñoño, que segurament estarà una setmana més sense poder jugar, després de lesionar-se al partit contra l'Espanyol B.

Per altra banda, el filial mallorquí, va empatar a 1, en l'últim sospir de partit al Municipal d'Olot. El Mallorca B, ocupa la 7a posició, empatat a punts, 7, amb el Reus. Sol ha perdut un partit, a ser al Collao a la jornada 2. Els dos partits que ha jugat a casa, ha aconseguit la victòria, contra el València Mestalla 2-1 i Lleida 1-0.

Els procedents entre Mallorca B i Reus a Son Bibiloni, surt a favor del Reus, amb dos victòries i un empat, l'últim procedent, va ser a la temporada 2013, on el Reus va guanyar 0-1 amb gol de Sergio León.

L'àrbitre del partit, serà el murcià Alfonso Melgares, on va xiular un partit a 2a divisió, Alcoyano 0-5 Hercules. En la seva carrera, s'ha trobat al Reus en dues ocasions, la temporada passada al Reus 2-2 Balears i fa dos temporades a l'Ontinyent 0-2 Reus, en canvi al Mallorca B, li va xiular a la temporada 2013, en l'Hospitalet 2-0 Mallorca B.

El partit  es disputarà diumenge, a les 12h a Son Bibiloni