Després d'haver estat 3 mesos sense veure al teu equip i sabent que hi ha un altre objectiu més ambiciós, un motiu per somiar. Ara quan ja ha començat a rodar la pilota, ja han passat 5 jornades, s'han vist de tots colors, però veus que l'equip practica un bon futbol, marca gols, és el motiu, pel que es vol que sigui diumenge per poder anar a veure a l'equip contra un altre rival, que precisament no vindrà a passejar...

En aquest cas l'equip que visitarà Reus, serà l'Eldense, que encarà no sap puntuar fora de casa. Dos derrotes contra el Mestalla i el Lleida. La passada jornada, va caure a casa contra l'Olot per 0-1. El que m'han comentat gent de Lleida i el que es llegeix per les xarxes socials, és un equip que no va a tancar-se, sinó que va a guanyar el partit. Tocarà patir.

El Reus, que va guanyar 0-3 al filial mallorquí. Pel partit de diumenge tindrà la baixa de Ñoño, que encarà s'està recuperant de la seva lesió.

Sol hi ha un procedent a Reus, va ser a la temporada 76 on els roig-i-negres van guanyar per 1-0.
  
L'àrbitre del partit serà Carlos Álvarez Fernández del col·legi de la Rioja. L'encontre es disputarà diumenge 28 de setembre a les 12h.