Més d’un any sense que el marcador funcioni, no marca ni el minut ni el resultat, el que marca és “0” “45:90” “8” però el que s’ha vist ha sigut com es ficaven paperets amb el resultat del partit.

La teoria era tindre marcador a principis de gener d’aquest any, però per unes circumstancies o unes altres doncs al final gairebé un any després hi haurà  un nou marcador, l’empresa encarregada d’instal·lar-lo serà PixelSport de Vila-real, el marcador serà com el del Alcorcón, com el de la foto de continuació.

L’empresa especialitzada  en vídeo marcadors, ja s’està ficant a treballar en aquest nou projecte a Reus, on presenta unes novetats, les empreses es podran patrocinar a través d’àudio i vídeo pel marcador i amb una altre novetat que impactarà més, es podrà veure la repetició dels gols a l’instant i al descans un recull de les millors jugades.

Sens dubte el canvi és prometedor i aviat el podrem gaudir al Municipal de Reus.