Repesarem dels equips que coneixem, i els catalans de 3ª, tan de bo tinguin molta sort encarà que serà molt complicat.

Promoció campions a la Liga Adelante:

Cadiz – Real Madrid Castilla
At. Baleares – Mirandés

1ª Ronda play-off:

Amorebieta – Linense
Real Jaén – Ponferradina

Lugo – Eibar
Albacete – Orihuela
Badalona – Tenerif
e
Huracan – Lucen
a


Foto(SD Amorebieta)

Play-out permanència a 2ªB:

Zaragoza B – Conquense
Palencia – Lorca

Play-off catalans a 2ªB

Campió:

Sanluqueño – Prat

1ª Ronda:

Pontevedra – Espanyol B
Pobla Mafumet – Laredo
Manlleu – Las Palmas

2ªB:

El Balears, s’ enfrontarà al Mirandés, ja conegut per la modèstia en arribar a les semifinals de la copa del rei i ser eliminat per l’Athletic de Bilbao

A priori l’equip de Nico Estavez, ho tingui més fàcil, li a tocat un nou en els play-off, el Lucena, que els farà per primera vegada a l’historia.

Foto(CDBaleares)

El Badalona, un històric com és el Tenerife on fa tres anys l’equip canari estava voltant per 1ªDivisió, però sense gaire èxit.

Desplaçament més curt el del Orihuela, li tocarà anar al Carlos Belmonte, un dels partits més equilibrats.

Per la permanència:

Zaragoza B, li tocarà al Conquense, equip on va estar el nostre entrenador Santi Castillejo, tota la sort ficada, els que tindran factor camp a favor seran els de Conca.

A l’altre trobem al Palencia – Lorca, el Palencia jugarà l’anada com a local, també és l’equip que entrena Calderé molt conegut per l’afició roig-i-negre

3ª:

Campió el Prat, tindrà factor pista a favor en la tornada, però viatjarà cap a Sanlucar de Barrameda (Cadis) aquest cap de setmana, esperem que tinguin tota la sort.

També tenim històrics, com el Pontevedra, que jugarà contra el Espanyol B, gran partit per a qui vagi a Sant Adrià. Foto(PedroGarcia)

Manlleu, després de tant insistir en temporades anteriors, tornarà a fer play-off i viatjarà cap a les Canàries i esperem per exhibir-se en la promoció.

No tenim play-off, però la Pobla si, ho sigui la Pobla – Laredo (Cantàbric), pugui ser el partit per anar-hi a veure’l, OnaFM ha parlat amb l’entrenador de la Pobla, aquí per escoltar-ho.


Foto (Helder Moya)

Els play-off de 3ª a 2ªB més ampli al blog de tercera.cat