Una jornada més, fora de casa, vam decidir muntar un cotxe i anar cap a Buñol, per menjar uns entrepans i fer unes cerveses a la Ciutat Esportiva del Llevant B. Per cert cervesa amb alcohol. Ja de pas veure el Reus, que aquesta jornada jugava dissabte i li tocava jugar allí.

Ara ja paït l'arbitratge i altres coses, tocarà explicar com va anar. Al minut 5, l'assistent anul·lava el gol de Fran Cárbia, que no discutiré si estava o no en fora de joc, segons les imatges del televisió, no ho estava. Ni el Llevant B arribava a l'àrea de Badia, ni el Reus creava perill excessiu, doncs s'arribava al minut 45' i el col·legiat no xiulava precisament el descans, sinó un penal a favor del Llevant, on el jugador es cau sol. Cap xut a porta i el Llevant ja anava per davant el marcador. Alguns aficionats tret del penal, vam tindre una petita xerrada al descans amb els agents de la guàrdia civil.

A la represa, l'àrbitre tornava a anul·lar un gol, aquest cas per una falta en atac, que encarà no se d' on, però el jutge, ho va interpretar així. Després de varies ocasions, a l'últim minut, l'àrbitre senyalava un penal a favor del Reus, per cert, una mica dubtós. Colorado seria l' encarregat d'executar el penal, però el senyor balear, el manava repetir, i altre cop Colorado no fallava  i va ficar l'empat al marcador.

A la ciutat esportiva del Llevant, en els últims 3 partits que ha jugat el Reus ha vist com li anul·laven 7 gols!


Gols:

1-0 min. 45 Delgado (p.)
1-1 min. 94 Colorado (p.)