A vegades penso, que explicar el partit, es millor fer-ho al dia següent, sense estar tant cremat. El partit a Villarreal, no va ser tant brut per que hagués 3 expulsats, tots tres pel Reus. El que em sap més greu, que el Sr. Herrero Arenas, la setmana que ve, estarà de nou xiulant un altre partit. Des de aquí, una forta abraçada, qui tingui el 'plaer'.

No passaven ni 10 minuts, i el partit ja es podia haver acabat, per estalviar-nos tant d'enrenou. Fran Carbia, de cap, havia  fet el primer, però dos minuts després, el Villarreal B, amb una falta discutible, en segona jugada, Anton, des de la frontal, feia l'empat. Abans d'acabar el primer temps, Benito, veia la 2a groga i marxava abans d'hora.

A la segona part ha arribat el festival, un penal bastant clar, no xiulat a Olmo. Els groguets, marxaven de floretes, en cada falta que feien. A falta de 20' Dinis deixava la cama i impactava a les costelles d' Aitor, el segon que acabava el partit abans d'hora, i uns minuts després, Vitor per una falta, veia la targeta vermella. El Reus jugava amb 8 i el minisubmarino, va tindre ocasions per marcar, ja que gran part del final, van estar al voltant de l'àrea de Badia.

Ens queixem quan no ens xiulen penals, però a l'últim xut del partit, la pilota toca al braç d'un jugador del Reus, i l' àrbitre podria haver xiulat un penal i potser expulsar a un altre jugador reusenc, per acabar d'arrodonir el seu partit.


Gols:
0-1 min. 9 Fran Carbia
1-1 min. 11 Anton