Ja ha passat la festa de la copa, però abans de marxar de vacances de Nadal, tocava puntuar a la Murta per seguir líder, ja que el dissabte el Villarrel B, va guanyar 1-2 al camp de la Pobla.

El Reus ha estat superior en els primers 45' Fran Carbia ha anotat el gol que donava l'avantatge als reusencs, però a falta de 5' pel descans, Fernando ha estat expulsat per doble amonestació. La baixa del davanter, s'ha notat i el llistó s'ha baixat.

Abans de que Luismi fes l'empat, Badia ha salvat en dos ocasions al Reus d'encaixar un gol en els primers minuts de la reanudació. A l'hora de partit, Luismi, s'ha disfressat de Thomas i ha marcat un gol semblant del que va fer el Atleti al Calderón.

L'empat serveix per marxar com a líder a les vacances de Nadal, ara toca descansar i recarregar piles pel dia 3, que torna la lliga i es juga l'últim partit de la 1a volta.