Els roig-i-negres segueixen líders, després de guanyar 1-0 contra l'Eldense, ha tocat patir, ja que amb el resultat per la mínima el rival en qualsevol moment pot empatar el matx. Es segueix a 3p. del Villarreal B, que tampoc ha fallat contra el Cornella, que ja és troba a 10p.

Edgar ha tingut la primera ocasió, al primer minut, però el xut ha topat amb el pal, durant el primer quart d'hora, ha sigut de domini reusenc, i després l'Eldense, ha pogut fer un gol, però no ha pogut perforar la xarxa.

En la represa, després d'un spring de Carbià amb la pilota, on s'ha anat de 3 rivals, el  refús ha anat a Edgar, que ara no ha fallat i ha introduït la pilota dins, així fent l'únic gol del partit.

Abans de marxar de vacances de Nadal, toquen dos partits a fora de casa, el dijous al Vicente Calderón per la tornada de la copa del rei, ja hi ha més d'un centenar d'aficionats apuntats als autobusos que fa la penya d'animació redblacks. I diumenge es torna a la normalitat, per jugar contra l'Olímpic de Xativa.