Fa gairebé dos mesos, quatre bojos em van dir per anar a ses illes i la veritat que poc m'ho vaig pensar, comprar els bitllets ens van sortir bé de preu i tocava esperar que arribes avui les 5:15h del dematí, per sortir cap al Prat de Llobregat per agafar l'avió que ens portava a Palma.

Un cop arribats a l'aeroport, es tenia que passar pel control de seguretat, fan controls alternatius, que ves per on servidor ha estat un dels seleccionats, encarà millor un altre company, sent detectat per explosius, que ha estat una falsa alarma, i no quedava res més que anar a la porta d'embarcament i esperar que obrissin portes.


Ens enlairem. Pròxima parada aeroport de Palma i ja veure'm com ens ho muntem per anar a Son Malferit, finalment la millor opció i més econòmica, anar amb bus. Hem arribat al camp, poc abans d'obrir portes i tocava esperar.

Finalment, ha començat l'encontre, l'Atlètic, s'ha pogut avançar, però quan xutaven a porta, es trobaven a Edgar Badia. Al segon temps, el Reus ha ficat una marxa més però en la ocasió més clara ha aparegut Pliquett, l'encontre ha finalitzat amb l'empat a zero.


Abans de tornar, del viatge 'express' tocava menjar alguna cosa, i al bar del camp, el plat del dia i beguda per 5€, avui feien arròs brut, que per cert boníssim! Ara sí, tocava fer el mateix però a l'inversa, torna agafar busos i cap a l'aeroport per tornar cap Reus.


L'experiència es molt recomanable, i si vas ben acompanyat es l'hòstia. De ben segur, repetirem alguna!