L'únic partit disputat pel moment, és el Villanovense - Barça, que va acabar en empat a 0 i va omplir el camp i les grades supletòries, un total de 10000 espectadors.

Preus de les entrades de copa segons la localitat


El partit que es va disputar el passat 28 d'octubre, el Villanovense - Barça, els abonats del club extremeny, tenien que pagar 25€ per la seva entrada, els no abonats en canviï depenent la localització era un preu o un altre, la mitjana era de 60€.

El Reus, és l'equip que de mitja té els preus més alt pels abonats, una mitjana de 30€, per altra banda, els que no son s'han fet abonats, la mitjana de l'entrada pel partit contra l'Atletico de Madrid és de 60€.

Per altra banda el Cadiz, rebrà la visita del Real Madrid, personalment, és dels que millor s'ha portat amb els seus abonats, una mitjana de 20€,  però pels que no son abonats, la mitjana, puja a 80€.
Pels abonats del Barakaldo, que veuran com juga contra el València, la mitjana de les entrades és 15€ pels abonats i 25€ pels no abonats.

El Linense, que rebrà al Athletic de Bilbao. Pels abonats la mitjana és de 14'33€, i els no abonats, els que es donin pressa, abans del 19/11 podran treure l'entrada més barata, 24€ mentre si s'adormen, els i sortirà més cara, per uns 31'75€

Per acabar, esta la UD Logroñes que s'enfrontarà al vigent campió de l'Europa League, el Sevilla, la mitjana de les entrades pels abonats és la més barata amb uns 12'5€ mentre els que no son abonats, la mitjana la troben per uns 30€.