Alguns ja comencen amb barbarismes, de sí ha de marxar en Natxo, que amb aquest equip, lluitarem per no baixar. La veritat, que últimament, el joc no està acompanyant per l'espectador, els resultats tampoc acompanyen, i d'aquí surten les critiques, alguna cosa passa, i s'ha de solucionar, si s'ha d'estar a dalt, no es pot perdre i molt menys perdonar.

En la jornada passada, contra el Cornellà, dels millors, Guedes, que va sortir al tram final de partit, i gairebé marca un gol, i el portuguès molta sort no ha tingut en aquest any que ha estat a Reus, va marcar contra el Castelldefels i va fallar un penal contra el Vilafranca.

La passada jornada, mentre el Reus perdia a Cornellà 2-0, l'Espanyol B, va veure com l'Olot li remuntava un 2-0 a la 2a part, finalment, va quedar per 2-3.

En el partit de tornada, el Reus va perdre a Sant Adrià per un contundent 4-1, on el Reus va acabar jugant amb dos jugadors menys, Cassamà expulsat i Ñoño per lesió, quan el Reus havia fet els 3 canvis.

L'àrbitre del partit serà el sr. Salvador Lax Franco, del col·legi murcià.

El partit, es disputarà dissabte 24 a les 16h. Aquest horari l'ha ficat TV3, ja que té l' intenció de fer el partit en directe.