Deixem enrere els torrons, i ara torna la normalitat, torna el futbol, i en uns dies l'estudi torna a picar a la porta. El 2014 han passat moltes coses, i segurament aquest any segur, passaran unes altres. I en el primer diumenge de l'any, acaba la 1ª volta de Segona B.

  El rival, l'Olot, 13è en la taula amb 21p. l'últim partit de l'any, el va disputar al Miniestadi de Villarreal, i va perdre per 1-0, l'entrenador olotí, no podrà comptar amb Canal, que va ser expulsat, ni Maestre que ha arribat a les 5 amonestacions.

En canvi el Reus, va perdre el seu lloc en el play-off, ara tan sol esta a 2p del 4rt lloc. Natxo, que recupera a Jaume Delgado, que va estar sancionat contra el Lleida, i seran dubte, Badia, que el dilluns estava amb grip i Francis, que s'està recuperant de la seva lesió a l'esquena.

El darrer partit disputat del Reus, contra l'Olot, va ser la temporada passada, va acabar amb un 2-3 favorable al Reus, van Carlos Martinez i Uri Santos per l'Olot mentre Agudo, Negredo i Alex marcaven pel Reus.

El partit es disputarà diumenge 4 de gener, a les 12h al Municipal d'Olot.

En l'entrada anterior, podeu veure el resum de l'any  2014 delCF Reus