questa nit, alguns aficionats suposadament del Nàstic, els hi ha donat per anar a Reus, a fer unes pintades per dins i fora del camp, i enganxar algun adhesiu en contra del Reus. Però el més important arribava a les 12 del migdia, partit entre Reus i Lleida, on les dos aficions es respecten i els equips més igualats impossible, els mateixos partits guanyats, empatats i perduts.

La 1a part, ha sigut dominada pel Reus, els de la terra ferma, han causat poc perill a la porteria de Badia, en els primers 45'. Sobre la mitja hora Jorge, ha desaprofitat una provocar una ocasió clara de gol, ja que tenia podia haver optat passar-li la pilota a Edgar i que encares porteria per poder fer el 1er. Vitor, ha provat sort des de lluny, però la esfèrica ha sortit fregant el travesser.

Al segon temps, el Lleida a començat a crear perill a la porteria de Badia, però el porter barceloní ha evitat el gol lleidatà en tot moment. L'ocasió més clara, l'ha tingut Miramón, quan recuperava una pilota propera a l'àrea reusenca, i el xut ha tocat Badia i la pilota ha sortit refusada pel pal. La davantera lleidatana, es topava una i una altre vegada contra Edgar. El Reus també ha tingut alguna arribada per poder avançar-se en el marcador, però el resultat no s'ha mogut.

Després de 17 jornades, tots els equips de 2ª Divisió B, han acabat algun partit amb l'empat a 0. L'últim que quedava era el CF Reus.

Avui a l'estadi Municipal, han assistit uns 1200 espectadors, del qual 150 eren de Lleida.