Esportsdelcamp.cat


Perdre mai agrada. Avui que es defensava el liderat per 3a setmana consecutiva,  però s'ha sortit del cap davant de la taula, però es segueix en posicions de  play-off. Als últims minuts s'ha jugat amb un home menys i a partir d'aquell moment, els roig-i-negres han fet el millor paper del partit.

Farà una o dos temporades, em va comentar un històric del futbol reusenc, Enric Tricaz, que quan venia l'alcalde, Carles Pellicer, el Reus no guanyava, i em vaig començar a fixar i la veritat es que no falla, potser l'ha vist guanyar en algun partit, però... Avui només començar, he vist l'alcalde i jo tan ingenu he pensat, algun dia s'acabarà aquesta maledicció.

La primera part, ha estat molt ensopida, a part de que Ivan Salvador repartia cops i al final ha vist una targeta. Una ocasió de Sellarés que primer desvia el porter. L'únic que ha passat a la 1a part.

La segona part, ha sigut una mica millor, el Reus començava a encarar porteria sense gaire sort. Però al 51' Nacho Gil, marcava l'únic gol del partit. I sobre el 67' arran de l'expulsió de Colorado, s'ha vist un Reus, que volia guanyar o almenys empatar el matx. Xisco des de la frontal ha llençat però la pilota ha sortit desviada, i ja en els últims minuts, la millor ocasió per empatar, ha estat als peus de Sellarés, el porter estava pel terra, i quan alguns ja celebraven el gol, Alex ha tret una mà per evitar el gol del Reus.

Partit disputat al Municipal de Reus, davant d'uns 1200 espectadors.

Gols:
0-1 min. 51 Nacho Gil