Natxo, després va aterrar a Sant Andreu, on la seva primera temporada, igual que a Reus, va aconseguir l'ascens de categoria, de 3a a 2b, també va aconseguir una Copa Catalunya al 2008 i ser líder de  2b grup 3 al 2010. Però en el playoff va caure als penals (18 per banda van llençar) contra la Ponferradina i a la 3a eliminatòria va perdre contra el Barça B, amb un penal dubtós a favor del Barça B, en els últims instants.

Després d'intentar arribar a 2a Divisió, ho va intentar la temporada 2013 amb l'Alavés, va tornar a casa i va aconseguir un meritori ascens de categoria, una categoria que feia 4 temporades que seguia buscant el Glorioso. Després de pujar, va seguir amb l'equip, però els mals resultats van fer que fos destituït. Encarà que a l'afició no li va agradar molt l'idea.


Ara a tornat el que va ser casa seva i on viu actualment, esperem que aquesta temporada a Reus, sigui il·lusionant i puguem gaudir de matins de futbol.   Ja que aquesta temporada si res canvia, els partits seran pel matí.El club ja anunciat les primeres baixes, son les de Ferran, que s'ha retirat de la pràctica del futbol, Àlex López, que estarà al filial ché, Marques, Taranilla, Castarnado, Asier, Cuellar, i Medina. Aquest últim sembla que pugui anar al Sant Andreu.

Colorado va renovar el seu contracte amb el Reus i Fran Càrbia, sembla que Natxo confiarà amb ell. Pot veure el mercat de fixatges del CF Reus, a la pestanya d'altes i baixes