Dels 4 catalans de 2b que van fer play-off d'ascens, sol ha pujat el Llagostera, va ser a l'última eliminatòria contra el Nàstic de Tarragona. Els gironins, no van poder passar a la ronda de campions contra el Racing i van anar a la repesca. l'Hospi, aquest any s'ha quedat a les portes, va caure a la 3a eliminatòria contra el Leganés. Per altra banda, el Lleida és va quedar a la 2a ronda, després d'eliminar al Toledo, va caure a la prorroga contra el Leganés.

Han pujat de 2a B a 2a A, Racing, Albacete, Llagostera i Leganés.

Dels equips catalans de 3a, sol ha pujat el Cornellà, a la ronda de campions contra el Izarra, és van quedar pel camí, Terrassa, eliminat a 1a ronda pel Linares i a la 2a eliminatòria, van ser eliminats, l'Europa pel Socuellamos  i la Muntanyessa pel Formentera.

Equips de 2b temporada 2014/2015
 
Si tot segueix com ara, catalans, valencians i balears, ara sumen 19, o sigui faltaria algun altre equip, que seria el Zaragoza B o Huesca. Jo personalment tiraria més pel Huesca. Sent així, seria; Olot, Lleida, Cornellà, Sant Andreu, Badalona, Hospitalet, Espanyol B, Reus, Nàstic, At. Balears, Mallorca B, Villarreal B, València Mestalla, Olímpic, Huracàn, Eldense, Elche Ilicitano, Hercules, Alcoyano i Huesca o Zaragoza B.

Una altre combinació, en la que no fa falta separar a ningú de la seva comunitat Autonómica, seria ajuntar, Euskadi, Navarra, La Rioja, Aragó i Catalunya. El grup seria així;  Olot, Lleida, Cornellà, Sant Andreu, Badalona, Hospitalet, Espanyol B, Reus, Nàstic, Huesca, Zaragoza B, Tudelano, UD Logroñes, Real Sociedad B, Real Union, Leioa, Amorebieta, Barakaldo, Bilbao B i Sestao.

Mapa dels equips de 2b 2014/215