CF Reus / Gerard Reyes


Quan havien passat 10' de partit, he trobat en falta el coixí, ja que passats els 25' no arribava el primer xut amb opcions de fer gol, que l'ha provocat el Constància. Un cop despertats, ja han començat haver  ocasions de gol, per una banda i per l'altre. Els porters ho han evitat.

La primera ocasió arribava al 26' una contra de Rubén on li feia la passada de la mort a Alfons, però enviava la pilota fora, el Reus ha reaccionat, mitjançant Masque, passava la pilota a Asier, però el seu xut anava per sobre de la portaria, ja passada la mitja hora de partit, altre cop Asier, aquest cop des de el mig del camp, ha provat sort, però el porter ha tret una mà per enviar l'esfèrica a córner, que la sortida del mateix, Asier ha provat una  rematada acrobàtica, però la pilota a sortit fora.

Alex, també ha tingut la seva, una centrada de Socias cap a Alex, que davant del porter la ha enviat al pit de Perales.
Al segon temps, el Constància que es juga salvar-se, ho ha intentat, però Badia ha evitat el gol visitant, la creueta, també ha evitat el gol inquer, i a la contra el pal, ha evitat el gol reusenc, ha sigut obra de Fran Carbia, que ha tingut dos ocasions clares per poder marcar. Cuellar, també ha pogut marcar, però avui la pilota no volia entrar a cap porteria i ja al descompte, l'última jugada del partit Edgar ha evitat el gol del Constància.

Per cert, sempre que ve el Constància, han sigut festes per Reus, la temporada passada,  van vindre per Mirsericordia i aquest any per diumenge de rams, a l'estadi s'han apropat uns 700 espectadors.