La temporada que ve, tornarem a donar guerra per 2b. Però la temporada encarà no ha acabat, falten 4 jornades. On s'ha d'intentar quedar el més amunt possible. El que també s'ha de fer és marcar, que portem una ratxa... en la 2a volta son s'han marcat 9.

La UE Llagostera, anava líder fins la jornada passada, on va perdre 1-0 contra el Nàstic. En la 1a volta sol va perdre un partit, va ser contra el Balears.  

Els homes d'Emili Vicente, que van empatar a 0 contra el Constància. No podrà contar amb Jorge, on estarà lesionat fins a final de temporada. Colorado, Masqué, Marqués i Agudo, en cas de veure una groga en el pròxim partit complirien cicle de targetes.

En el partit d'anada el Llagostera va guanyar per 0-3. La temporada passada a Llagostera, el Reus va veure com l'equip llagostarenc, li remuntava un 0-2, el partit va acabar 3-2, abans d'arribar al descans, el resultat era de 1-2, i a la 2a part, Enrric Pi, ex del Reus, va fer dos gols que van servir per a que els tres punts es quedessin en terres gironines. Per cert aquesta serà la 5a visita a Llagostera, del qual serà la 2a vegada que s'enfronten per Setmana Santa, també va haver un partit en el pont de la puríssima.


El partit és disputarà diumenge a les 12h al Municipal de Llagostera.