Moltes cares diferents en el primer entrenament de la temporada a la plantilla del CF Reus Deportiu, de moment 9 jugadors nous, i s'uniran dos més, segurament seran Sobregrau i un jugador de banda.

Ja s'han presentat 3 jugadors més, Ramón Folch, que ha pujat aquesta temporada amb el Conquense a Segona B, Carlos Quesada, ha jugat amb l'UCAM aquesta temporada, va pujar al 2010 va pujar amb el Guadalajara a 2a divisió i el davanter David Agudo del Atlètic Balears. 


L'últim jugador en ser baixa, és Sergio León, ja no entrenarà amb el club ja que té una oferta d'un club de Segona Divisió, el Reus rebrà una compensació econòmica, perquè encarà té contracte, hi haurà diferents clàusules i un partit amistós la temporada que ve amb aquell equip.

També ja es saben els partits de pretemporada, el primer serà la setmana que ve a Rialp, on com des de fa 3 anys, el Reus ha fet un stage allí, el rival serà un  equip lleidatà, el dia 3 d'agost és jugarà contra la Pobla de Mafumet, el dia 10 el primer partit de Copa Catalunya, serà a la Devesa contra la Rapitenca i la presentació serà el 14 contra el Lleida Esportiu.

Aquesta temporada serà diferent, nous aires, potser ja convenia, però segurament s'haurà de tornar a unir el vestuari, perquè la unió de fa uns anys pocs (cap) clubs poden dir com el vestuari no és com una reunió d'amics, si no una família. 

 Podeu seguir totes les baixes, altes i renovacions a la pestanya d'altes i baixes.