Es comença agafar forma, ja s'han conegut dos nous jugadors, Castanardo i Asier.
Carlos Castanardo, ve de la Pobla de Mafumet i serà el porter suplent del Reus. S'ha format a les categories inferiors del Barça, i va jugar amb el Logroñés a segona B i finalment va parar a la Pobla, on ha encaixat 19 gols aquesta temporada.

L'altre fixatge Asier Eizaguirre, prové del Lleida, s'ha format a les categories inferiors de la Real Societat, també ha jugat el Novelda, Huesca, Hospitalet, Cultural Leonesa i Lleida.


Segurament el dijous es presentarà a Fran Carbia i coneixerem la pretemporada del Reus, on segurament es jugui un partit a Rialp on es farà el stage.


 També ja es coneixen les noves baixes de Edu, que marxa descontent després de que li comuniquessin que no continuaria al Reus per telèfon, l'últim jugador en donar-li la baixa es Prades, que el volien cedir a un equip d'inferior categoria però la proposta no li va agradar. Al mati de dimarts ja s'ha fet oficial que serà nou jugador del Vilanova.

Prades aquesta temporada ha jugar 1060 minuts en 30 partits i a marcat 2 gols, Binissalem a l'últim sospir i Yeclano al dia de reis, ha vist 4 grogues. Per l'altre banda a Edu Vives, ha disputat 2620 minuts en 30 partits jugats, no ha marcat cap gol i ha vist 14 grogues.

Ja es tindria que saber la confecció de grups, però la RFEF ha vist impossible fer-la, ja que falten equips per acabar d'avalar.

La mateixa FEF ha comunicat avui que a partir de 2b fins a categories inferiors, sol es podrà portar els dorsals del 1 al 11, i a la banqueta del 12 al 16. Això afecta al Reus, ja que farà tres anys va retirar el dorsal 7 per la mort de Pitarque. I a les samarretes tampoc es podrà portar el nom.