Adéu a la copa, estàvem a dos competicions diferents ara toca centrar-nos amb la lliga, ja que després de la derrota per 0-3 contra el Nàstic, això si s’ha de destacar  que el Reus sortia al terreny de joc amb els que han tingut menys minuts durant la lliga, mentre els tarragonins sortien amb jugadors que han jugat més partits i més minuts.

El partit començaria sense molta intensitat pels dos conjunts, però se’ls veuria amb ganes d’intentar obrir la llauna, però el Nàstic sortiria més i abans d’arribar a la mitja hora de partit Marcos, primer li sortiria un misto, però es quedaria sol davant de Damià i aprofitaria per fer el 1er, el Reus voldria empatar, però el gol li donaria ànims als del Nàstic per jugar més amunt, però el resultat ja no es mouria fins a la 2a part.

Semblava que el Reus anava creant perill a la porteria de Sergio, però el Nàstic anava fent, després una errada de la defensa, al passar-li la pilota a Damià per a que desviés s’equivocaria i Virgili va robar l’esfèrica i a porteria buida, marcaria a plaer el 0-2, el Reus volia reaccionar, el Nàstic es quedaria amb un home menys per doble amonestació, el Reus s’anava apropant però sense complicacions pel porter grana.

El definitiu 0-3 seria un golàs de Virgili, a passada de Dani Quintana, engaltaria l’ex de la Pobla per fer el gol definitiu, això si el Reus amb 10’ per davant gairebé sense a res a fer, anava buscant però no es trobaria porta. També l’àrbitre del partit no va veure 2 mans clares dins l’àrea defensada pel Nàstic a la primera part  i la segona un altre possible penal.

Al Municipal de Reus van assistir unes 1172 espectadors del qual uns 50 eren de Tarragona. El partit entre Reus - Iberos que es tenia que disputar el divendres, queda suspés ja que els jugadors del Iberos han tingut un accident de bus venint a Reus, dos d'ells seran operats per traumatismes.

Gols:
0-1 min. 28 Marcos
0-2 min. 64 Virgili
0-3 min. 82 Virgili