Després de 8 setmanes d’absència de la Copa Catalunya, es disputa la següent fase, coneguda com els 1/4 de final, en las fases anteriors es va eliminar al Amposta i al Lleida, ara toca un pes més complicat, el màxim rival com és el Nàstic, la temporada passada va descendir a 2ªB, a la mateixa categoria que el Reus.

Els tarragonins, son els vigents campions de la Copa Catalunya, serà el seu primer partit que disputi d’aquesta edició,  ja que la copa comença amb les primeres eliminatòries amb els equips d’inferior categoria quan encarà s’ha de disputar la final de la copa de l’anterior edició de la Copa.

El Reus després d’aquest partit li tocarà descansar diumenge per anar la setmana que ve al Nou Estadi, per jugar el partit de lliga, on des del bloc farem una setmana especial, amb titulars i alguna que altre anècdota de partits anteriors.

Els dos conjunts feia una dècada que no s’enfrontaven en competició oficial, en aquest temps, s’han jugat partits de pre-temporada i com ja se sap, son partits amb gran rivalitat entre aficions i les dos ciutats, els preus del partit son, Lateral-Gol 6€, Tribuna Baixa 12€ i Tribuna Alta 15€, els socis del Reus entraran gratis, al igual que als partits de lliga. En cas que els 90’ el resultat fos d’empat, no hi hauria pròrroga i es passaria directament als llançaments de penal.

El partit es disputarà dimecres 31, dia de la castanyada a les 20:15h i es podrà seguir en directe per OnaSPS.

Després de la candidatura de Xavier Llastarri, no s’ha volgut presentar ningú més, així que el nou president no s’estrenarà en competició lliguera, si no que en partit de Copa Catalunya contra el Nàstic, o sigui els dos primers partits que s’assegui a la llotja, serà contra el mateix rival.