En total, 4757 km d’anada per viatjar, després quedaria la tornada, quatre dels desplaçaments son a les illes, ho sigui que s’ha d’agafar avió, els equips són Binissalem, At. Balears, Constància i Mallorca B.

El desplaçament més llarg, està tocant a l’altre grup, Orihuela i després del descens del Nàstic de Tarragona, aquest serà el partit esperat i el viatge més curt i també estem a l’espera del calendari, on aquesta temporada, a part de dedicar-li una entrada, també hi haurà una pestanya amb els resultats i afegirem els del filial, el Reddis.

El grup quedarà així:

Binissalem, At. Balears, Constància, Mallorca B, Orihuela, Huracan, Xàtiva, Valencia Mestalla, Ontinyent, Llevant B, Villareal B, Alcoyano, Badalona, Llagostera, Hospitalet, Espanyol B, Sant Andreu, Prat, Nàstic i Reus.

Aquest any, per tindre bé la composició de grups, el Lleida no està, ja que l’han ficat al grup Basc, on li desitgem tota la sort del món.

També falta la decisió del jutge, si l’Orihuela juga a 2ªB o a 3ª, ja que no va presentar l’aval i li podria perjudicar el descens.

Foto:(Marca)

Després de molts anys sense disputar la Copa Catalunya, aquest any, s’ha inscrit, primer es jugarà una eliminatòria el 11-12 d’Agost i una setmana després entraran els de 2ªB i a l’altre ronda, entraran els que han estat aquest any a 2ªA.

1ª eliminatòria:

Cervera-Balaguer
Base Roses - Figueres
Equipo Ja - Muntanyesa
Manlleu-Olot

Vilafranca-Castelldefels

Terrassa-Rubí

Santboià
-Prat
Rapitenca-
Amposta
Vilassar de Dalt-Europa
La Guàrdia-Cornellà
At. Roda de Barà-Vilanova
Vila-roja-Granollers

2ª eliminatòria:

Llagostera - (Base Roses-Figueres)
L'Hospitalet - (Vilassar de Dalt-Europa)
Lleida - (Balaguer-Cervera)
Reus - (Rapitenca Amposta)
Sant Andreu - (EquipoJa-Muntanyesa)
Vic
- (Terrassa-Rubí)
(La Guàrdia-Cornellà) – (Santboià-Prat)
( Roda de Barà-Vilanova) – (Vilafranca-Castelldefels)
( Manlleu-Olot) – (Vila-roja-Granollers)