Es comença a fora el 26 d’Agost, contra un nouvingut com és el Prat, que va pujar a 1ª ronda, en la eliminatòria dels play-off contra el Sanluqueño, i s’acabarà el 19 de Maig a Orihuela.

El primer i últim partit a casa seran contra filials, el Villareal B i el Llevant B, respectivament, tindrem per doble vegada, dos partit a casa, la 2ª i 3ª jornada contra el filal groguet i contra el Sant Andreu i després al canvi de volta, a les jornades 19 i 20 contra Orihuela i Prat i a les jornades 21 i 22 es jugaran a fora, amb els mencionats Villareal B i Sant Andreu.

I ja marcats en vermell en el calendari son els dies 11/11/2012 i 31/3/2013 el dia del derbi, primer serà al Nou Estadi de Tarragona i la tornada a Reus.

Hi hauran 4 derbis seguits, Espanyol B, Nàstic, Badalona i Hospi, després d’aquest tourmalet per Catalunya, vindran 3 partits seguits contra Balears, però abans de viatjar per Catalunya, tenim ni més ni menys que 5 partits seguits contra valencians o sigui que fem petites degustacions seguides pels mateixos territoris.

Si voleu veure tot el calendari, podeu anar a la pestanya de Calendari CF Reus on s’anirà actualitzant jornada a jornada, com el Calendari del Reddis