Com ja vam anunciar la setmana passada, no continuen Chumbi i Yannick (p.s.), aquesta setmana s’han anat produint més canvis, una renovació i quatre fixatges, anant triant del Juvenil i del filial, del Reddis, els del filial van estar provant en la pre-temporada, mentre el juvenil ja ha jugat algun partit i després les grans pèrdues, ho comentem seguidament.

Tota la llista de partits jugats, targetes grogues i vermelles i els gols marcats.


Renovacions: Sergio León, tornarà a jugar aquesta temporada amb el conjunt roig-i-negre i serà la 2ª de sencera, recordem que va vindre al mercat d’hivern del 2011, esprem que aquest any les lesions no se li fiquin pel camí.

Del Juvenil: Álex López, ha jugat un partit i convocat al següent contra el Balears amb el primer equip i en el primer partit contra el Valencia Mestalla, en els restants 85’, ja ens va sorprendre, una jugada seva, que li fa l’assistència a Chumbi per a que fes el 2-1.

Fixatges del filial: Ricki, Dani Argilaga i Jordi Prades, l’últim mencionat, ja ha jugat aquesta temporada amb el primer equip, va ser contra el Balears i a veure que ens porten aquests jugadors aquesta temporada, segur que bons resultats.

Baixes: De moment en són tres, Barregán, convocat en l'últim partit de lliga, Pablo Álvarez i Trujillo, dos davanters, molt bons tots dos i molta sort en el pròxim equip que agafin, però segur que la tindran.