Ja hi ha data pel partit ajornat entre el Reus i Valencia Mestalla, serà el Dimecres 11 d’Abril a les 19:30h on es jugaran els 85’ restants.

Aquesta setmana el Reus no hi juga, ja que tindria que jugar a casa contra el Sporting Mahones, però al ser retirat, li donen els tres punts. Però per no parar el tràfic hi haurà partit amistós el Brow University que ara esta de gira per l’estat espanyol i ha jugat contra diferents equips de la comunitat madrilenya. Han jugat contra el Rayo Vallecano juvenil, que va acabar en empat a 1 i va guanyar 2-0 al At. Madrid.

El Brown University, juga en una lliga d’universitats, on aquesta concretament és una de les més antigues, juga en la IVY League, on també juguen universitats conegudes com la de Harvard, Pennsylvania, en total sol 8 equips.

Apart del futbol, també és practica esports com, el futbol americà, basquet, waterpolo, hoquei sobre gel, esports que és practiquen més en l’estat americà, el camp on juguen a futbol té una capacitat per a 20000 espectadors.


Aquí teniu vídeos, un d’un partit molt important per l’equip i després un golàs de Rosa contra el SC Nill.



El partit serà el Divendres a les 17:30 en el Municipal de Reus, entrada gratuïta.