Partits de la tornada dels play-off dels equips catalans


Resultats ascens a 2ª A


Eibar 1-1 Sabadell: Finalment es el Sabadell qui estarà 18 anys després per la Divisió de Plata, esperem que siguin molts anys!


Badalona 1-0 Leganés: El Badalona va aconseguir el gol que li donava el passi de ronda, on va suar per aconseguir-ho. El Badalona jugarà contra el Mirandés.


Resultats ascens a 2ªB


Cerceda 0-1 Llagostera: El Llagostera fa història amb set anys aconseguit 7 ascensos, el gol de Javi, va ser un golas que certificava l'ascens directe. Esperem que siguin molts anys per la divisió de bronze.

Muntanyessa 1-0 Cartagena B:
La Muntanyessa va aconseguir marcar un gol (de penal), que li dona el viatge a la 2ª Ronda. S'enfrentarà al Rayo Cantàbria


Universidad Oviedo 2-2 Reus: El Reus va empatar a 2, però ho va fer a la prorroga i va poguer evitar els penals. La 2ªRonda jugarà contra el Náxara.





Constancia sus. Pobla Mafumet: La Pobla va viatjar a Constancià, però per alineació inadeguda li van impugnar el partit i va passar el Constancià, ja que a la anada va perdre per 1-0. En 2ªRonda el Constancià s'enfrentarà al Alhaurdín de la Torre