Normalment a Reus som poquets a la grada, l'afició, a vegades ha estat freda, anava a passar la tarda i se'n tornava a casa després del partit i de veure quelcom de futbol. Però ahir, un grup jove, 'Redblacks' van donar un color diferent a la grada, cantant, animant i sobretot amb ganes de passar-ho bé. Esperem que segueixi així, perquè un equip necessita el suport de l'afició i sobretot sentir-se estimat.

Ahir el partit, no va decebre  per a res, els roig-i-negres molt sòlids en defensa durant tot el partit, i amb ganes d'intentar marcar, amb 5 minuts de joc, Colorado, enviava un xut massa creuat, que marxava fregant la base del pal,  no ens rendíem, i al quart d'hora, Masque centrava una pilota a Alex, però aquest cop sortia fregant la creueta.

Abans d'arribar a la mitja hora de joc, Alex, de moment jugador de la temporada, el jove de 20 anys, promet molt. Es va pensar si xutar o no, finalment la va passar a Marqués que si que ho va provar, però Rangel, es va exhibir, al rebot, Masqué, no la va saber col·locar bé i l'esfèrica va marxar fora. L'Alcoyano també va tindre les seves, sobretot als peus de Navarro, que va tindre dos aproximacions, la primera va fer que Angel la salves, amb una gran parada i la segona, el xut va anar massa creuat i va sortir fora.

La segona part, seguiria la festa, primer marcava Masque, un xut de lluny i gràcies a la col·laboració de Rangel, la pilota anat dins, després Angel amb el pit aturava molt bé una contra de Rayco que no ha pogut marcar i ja abans d'ensenyar el cartellet, amb temps extra, Alex López, amb una posició dubtosa arrodonia la nit amb el 2-0 i amb aquest resultat ja son 7 jornades sense perdre.

Al Municipal de Reus, han assistit unes 800 persones.