Després d'aquesta bona ratxa, contra equips que han donat la cara i han ficat al Reus amb l'all al cor, dimecres, l'únic partit entre setmana de la temporada, es disputarà contra un equip, candidat a quedar entre els primers llocs. L'Alcoyano, esperem que segueixi la dinàmica positiva de l'equip.

Partit complicat pel Reus, que ve d'empatar sense gols a Paterna, contra el filial del València. Les baixes serà la de Asier i Ferran, potser també Cuellar, que estava amb gastroenteritis la setmana passada la setmana passada.

Per part de l'Alcoyano, no tindrà cap baixa, però si estarà a una groga de la sanció Abenza. Diumenge, el conjunt alacantí es va imposar al Collao, per 2-0 al Nàstic, Marcos, el davanter grana, va fallar un penal que el va enviar als núvols.

Tenim la mala sort, que sempre que ens visita l'Alcoyano, el Reus no aconsegueix guanyar, el primer partit al 2006, es va caure per 1-3 i la temporada passada, també un dimecres, va ser per 0-2, encarà que els roig-i-negres  van ficar ganes, no van poder vèncer.

El partit es disputarà dimecres 30 a  les 20:30h al Municipal de Reus i es podrà escoltar per OnaSPS, junt amb els partits dels catalans.