Faltaven uns 40' quan donaven el full d'alineacions, i ens assabentàvem de que Angel no jugava de titular, el porter que ho ha estat en les últimes temporades defensant la porteria roig-i-negre, avui Emili, ha decidit ficar a Carlos, i tret del gol, ha estat molt bé, també molts mèrits de la defensa.

El Reus ha aprofitat, el cansament del Xativa, encarà que els primers minuts, han aguantat força bé, el Reus ha tingut les seves, fins i tot Francis aturava una pilota a la línea de gol.

La segona part, totalment diferent, el Reus ha aprofitat dos errades al principi, el primer gol era un xut potent de Colorado que rebotava a Francis i Agudo aprofitava per marcar. Poc després, Alex ha fet la jugada del partit, per la banda dreta, li robava una pilota al defensor del Xativa, i després d'anar-se'n del defensor i del porter li ficava en safata el 2-0 a Masque, es veia que les coses sortien bé, i el Reus dominava el joc.

Carlos Castarnado, la sorpresa o no tant, després de salvar els mobles, varies ocasions el diumenge passat. El tercer gol del Reus, arribava a la sortida de un córner, tret per Colorado i Quesada aprofitava per marcar. Això sí, 5 minuts després Colorado seria expulsat, per doble amonestació, encarà ens preguntem el per què d'aquella segona groga...

L'àrbitre del partit, era aquell senyor que va xiular un Badalona - Reus, fa dos anys, que el Reus si hagués guanyat aquell partit i l'altre s'hauria classificat per fer una promoció d'ascens a 2a divisió. Avui s'ha tornat a lluï. Aparicio, feia l'últim canvi pel seu equip i en aquella mateixa jugada, Carlos refusava malament la pilota, li anava a Jordi, que aquet tal com anava, des de fora l'àrea ha retallat distancies. El resultat ja no es mouria.

A l'Estadi Municipal han assistit unes 900 persones.