Quan un jugador, on va estar al teu equip la temporada passada, però per aquesta, ja no contes amb ell, i aquest marxa a un altre equip on per més inri, juga a la teva lliga. Arriba la setmana que te'l tornes a trobar, però aquest cop, amb una altre samarreta, amb Ñoño, també ha marxat Masqué que ja vam els anys que ha defensat la samarreta roig-i-negre, des de ben petit. I avui se l'ha homenatjat.

Després d'estar guanyant 1-0 durant 20', el gol el marcava, com no, Edgar Hernandez, Ñoño abans del 40' de falta directe sorprenia a Badia. Amb el mal ja fet, demanava perdó a l'afició, a la que un dia va defensar els seus colors.

En la represa, el Reus intentava desempatar, però no perforava la porteria de Marcos. S'arribava a l'afegit, quan l'àrbitre senyalava una falta i David rematava de cap, per fer el 1-2 definitiu.

Amb aquest resultat, el Reus, perd el liderat, però amb els mateixos punts que el Villarreal B, que ocupa la primera posició. La setmana que ve, el Reus torna a jugar a casa, aquest cop contra la Pobla.

Gols:
1-0 min. 15 Edgar
1-1 min. 39 Ñoño
1-2 min. 92 David