26h de bus, s’ha pegat servidor, per anar a Ferrol, en el partit de moment més important que ha jugat el Reus en els seus 106 anys d’història. Per terres gallegues, hi havia gairebé una centena d’aficionats reusencs, GRANS, fer-se més de  1000km té molt de mèrit. Esperem poder repetir més viatges com aquest, això sí una mica més a prop si us plau.

Les 1es parts fora de casa, millor no parlem... va ser on el Reus va encaixar el gol de Nano, i després va sortir la polèmica, un enderroc de  Maceira a  Oscar Rico dins de l’àrea. En els últims 3 partits, els reusencs han vist, com no li han xiulat 4 penals clars, (2 Lleida, 1 Olot i 1 Ferrol). A la represa, el Reus va sortir millor i vam tornar a veure al que estem acostumats a veure. Van poder fer l’empat, però el resultat no es va moure.


Queda la tornada, 90’ al Municipal, on el Reus es troba més còmode i un 1-0 creec que es pot remuntar. Després de 3 horaris diferents, finalment, el partit serà diumenge a les 12:15h. Si hi ha pròrroga i penals, esperem que TV3, ens pagui el dinar.