Només passar per l'entrada de l'estadi, ja he vist més gent del normal, les coses és comencen a fer bé, avui era el dia de tornar a guanyar, i així aconseguir la 3a victòria consecutiva.

Amb més de 2000 espectadors a les grades del Municipal, el Reus ha començat endollat, però poc a poc anat perdent la possessió de la pilota, l'Huracàn començava a portar la pilota i apropant-se sense sort a l'àrea de Badia. Passaven 21' quan Marín, li passava una pilota en profunditat a Edgar, que s'ha desfet del meta Paco, i aquest cop sí, aconseguia marcar, ja que contra el Mallorca B, no ho va aconseguir. A la següent jugada Edgar, des de dins de l'àrea xutava, però aquest cop li rebotava al porter i aturava en dos temps. A la mitja hora de joc, Oscar Rico, que s'ha adaptat molt bé a l'equip, ha vist un forat i ha fet el 2on gol i definitiu. Els valencians volien guanyar, i les ocasions que han tingut, Badia, les ha refusat. Han aconseguit marcar, però el linier ha aixecat el banderí senyalant el fora de joc, quelcom dubtós.

A la represa, la millor ocasió per part de l'Huracàn ha estat un xut d'Aridai, que refusa Badia i Tariq al rebot, la llençava fora, mentre el Reus, podia haver fet el 3er, una centrada d'Edgar que remata Colorado sol davant de porteria, però l'esfèrica se'n va per sobre el travesser, com havia passat a la 1a part per l'Huracàn, també li ha passat al Reus, Oscar estava davant del porter, però ha optat per centrar la pilota a Colorado, que aquest marcava, però l'àrbitre a senyalat fora de joc.

Al Municipal de Reus, avui han assistit 2184 espectadors, la 2a millor entrada de la temporada.


Gols:
1-0 min. 21 Edgar
2-0 min. 30 Óscar Rico