Últims 90 minuts de la temporada pel Reus, pel Villarreal B i per 15 equips més. Ja que 4 equips faran play-off i l'altre tindrà dos setmanes per poder mantenir la categoria amb un altre equip dels altres 3 grups, poden ser el Mestalla o el Prat, després els que no han estat a l'altura, seran 4 els equips que baixin, de moment n'hi ha 3, l'altre serà, els esmentats anteriorment, Mestalla o Prat. Un farà play-out i l'altre tornarà a 3a.

L'equip Planagumà, tindrà tots els efectius per poder viatjar a Reus, en canvi Emili Vicente no podrà contar amb Marques i Tobias, els dos per acumulació de targetes. Tobias, la setmana passada va jugar el seu últim partit amb la samarreta del Reus i se'n tornarà al seu club d'origen al Sporting de Lisboa B, ja que estava cedit. Una llàstima, un gran defensa, amb una clàusula de 45 milions d'euros!

Els dos equips ja s'han enfrontat varies vegades, la última vegada que es va jugar a casa contra el mini submari, el Reus va gunyar per 3-0. Aquesta temporada, en el partit d'anada, el Reus va perdre per 2-0.


El partit és disputarà diumenge a les 18h al Municipal de Reus.